Híreink:
Belépés
     

 

3man22

Tisztelt Látogatónk, Kedves I-Vándor!

Köszöntünk családi honlapunkon!

Ezt a lapot azért hoztuk létre, hogy barátaink, rokonaink – bárhol is járjanak a világban – időben kapjanak hírt rólunk, értesüljenek örömeinkről. Itt szeretnénk megmutatni azokat az alkotásokat is, amelyeket hobbiból és szeretetből készítünk. Megnézheted egy-két sikerült fotónkat is. Ha felismered Magad rajta, kérjük jelezd felénk!

Gyermekeink (akikre nagyon büszkék vagyunk), már a saját útjukat járják, felnőtt világpolgárként dogoznak és élnek, sajnos a szülőktől már távol. A távolság viszont még szorosabbra fűzte kötelékeinket.

Többnyire Dunaújvárosban élünk és dolgozunk és még mindíg dolgozunk.

Itt, Magyarország közepén felépült az ország legújabb Duna-hídja, valamint az M6-os autópálya. Itt van az ország legnagyobb gumigyára is, és itt nőttek fel, tanultak gyermekeink is. A város Alma-Materében fiatalkodtunk.

Sokszor azt mondják lekicsinylően erről a városról, hogy szocialista iparváros. Nekünk viszont ez a hely az otthonunkat, a barátaink és családtagjaink lakóhelyét és gyors elérhetőségét, a gyönyörű Duna-partot, a gyermekkorunkat, a centrális elhelyezkedést jelenti. Ide minden közel van és innen minden gyorsan elérhető, és itt még sokan köszönnek az utcán is…

 

Vándor, nézz körül bátran!

Üdvözöl: Keresztury Jánosaz oldal folyamatos feltöltés alatt ...